Kjente Brand Snack Papir Vesker For Dagligvarer

Fordel A. Miljøvennlig, resirkulere. Økonomisk og ekstremt praktisk, leverandørene blir brukt opp som følge av faktorer som produktutseende og designforbedringer for å lette gjenvinningsbransjen. B. Lett vekt, kan stables flatt deles, sparer kostnaden for frakt ...

Produktdetaljer


Puslespill

Papir utskrift emballasje boks

Materiale

Gråbrett og hvitt brett som vanlig, kan også gjøre som dine egne behov

design

I henhold til designene du har

Utskriftsteknikk

Offsettrykk

Surface Dispoal:

  Embossing, hot stempling, matt eller grossy laminering, lakkering, UV-belegg etc.

Eksempel tid

 

5 dager

Produksjonsledetid:

15 dager

Pakking

 

Ved polypose, varmekrympbar film, papirboks etc.

sertifisering

ISO 14001

Fordel

A. Miljøvennlig, resirkulere . Økonomisk og ekstremt praktisk, leverandørene blir brukt opp som følge av faktorer som produktutseende og designforbedringer for å lette gjenvinningsbransjen.

B. Lett vekt, kan stables flatt delt , sparer kostnadene for frakt logistikk kan være mot gjentatt bruk;

C. Høy kvalitet, Konkurransedyktig pris : Sammenlignet med lignende konstruksjonsmetallskjermer, treutstillingsstativ, akrylskjermhyller, papirskjerm / kartongskjerm er utestående for ulike fordeler. Mer økonomisk, bedre visuell effekt. Også, vi kan blande andre materialer og papir sammen for å tilby mer elegante og attraktive skjermer for deg, men prisen var langt lavere enn for lignende materielle produkter.

D. Høy renteavkastning: Ifølge supermarkedundersøkelse: Hvis du bruker tilpassede papirpuslespill for barn i skolen eller hjemme osv., Kan det evaluere barns intelligens. Det er av stor betydning for barns vekst.

E. Attraksjon: Det er ganske attraktivt og iøynefallende etter glanset eller UV-laminering på offsettrykk, så det er populært og mye brukt i supermarked eller kjøpesenter i markedsføring og markedsføring. Skriv ut BRAND, BEDRIFTNAMN og LOGO sammen med produkter. Du kan enkelt øke salget og øke merkevaren din i effektiv kostnad

Jiechuang Display er en av de ledende papirvesker produsentene og leverandørene, vår fabrikk kan gi kundene velkjente merkevarepratepapirposer til dagligvareprodukter med god pris. Hvis du leter etter visningsmerker eller produkter av høy kvalitet, er du velkommen til å kontakte oss.

Forespørsel