Innkjøpssted (POP) Gulv / benkeplate

Grunnleggende informasjon. Produktbeskrivelse ProduktbeskrivelseThese skjermer er "show stopper" ved at de kommandoer eiendommer på et butikk gulv, stoppe kjøpere for å engasjere dem i produktets spesielle tilbud. Skjermer kan være visuelt komplekse, store showcases, eller designet og ...

Produktdetaljer

Grunnleggende informasjon.

Modell nr .: Gulv / tellerskjerm Materiale: Papir
Pakke: Flatemballasje, Individuell emballasje, Ved behov Spesifikasjon: ved behov
Varemerke: Chinú Opprinnelse: Kina
Materialer: 100% Gjenvinning Bølgepapp Produksjonskapasitet: 150, 000, 000 PCS / År

produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse Disse displayene er "showstoppere" ved at de kommandoer eiendommer på et gulv, og stopper kjøpere for å engasjere dem i produktets spesialtilbud. Displayene kan være visuelt komplekse, store showcases, eller utformet og presentert i enkle lag med enkeltprodukter, avhengig av markedsføringsmålene dine. International Paper Retail Experience Network kan være ditt eneste kontaktpunkt til egendefinert design, produksjon, skip og presentere produktene dine for skjermer som stopper forbrukerne i sporene sine. 1) Produktfordeler: Fullt montert for lasting av produktet. Alle farger og dimensjoner kan endres i henhold til dine detaljerte krav. Stort, solid struktur, holdbar, støtbar og bærende trykk. Enkel å montere. Forbedre, markedsføre produkter og merkeverdi. Spar arbeidskraft 2) Spesifikasjoner: Materiale: 100% resirkulering bølgepap Størrelse: TilpassetPrinting: CMYK-utskrift: Pantone, spotfargeutskrift, Størrelse: 1, 600 x 1, 200 mmFlatebehandling: Glanset / matt filmlaminering, lakk og UV, Oljelaminering og merSamplingstid: 1 til 3 dagerLesetid rekkevidde: 8 til 15 dagerPackaging: Flatemballasje, individuell emballasje, pakkesett med varer eller etter eget ønske 3) Omfanget av våre produkter: KosmetikkdisplayKartongskjerm Visning av salgskjermkortKardonggulvdisplayKorrugerte krokdisplayerDumpebøylerSidekksdisplayPalletdisplayKontaktboksePOP standeeTotem / lama standRetail emballasje Vi er holder seg til folk-orienterte, kvalitet som det første prinsippet, å gi verdifulle tjenester for våre kunder. Company InformationZhejiang Chinu Packing & Printing Co, Ltd ble etablert i 1997. Vi profesjonelle produserer et stort utvalg av papirprodukter, våre ferdige produkter inneholder nedbrytbare egenskaper og kan gjenbrukes for mange ganger. Vi hjelper kundene ikke bare å optimalisere markedsføringsinvesteringen med iøynefallende produkter, men forbedre deres image ved å overføre miljøbevisstheten.

Det har en stor skala produksjonsanlegg og avansert utstyr for å møte våre produksjonsbehov fra produktdesign, prepress-bearbeiding, offset- og skjermutskrift, dørskjæring, preging og varmstempling og annet.

Videre er det mest avgjørende vårt profesjonelle team. Vi har erfarne teknikere og arbeidstakere til å møte kundenes behov med entusiasme, hvorav de fleste har vært med selskapet i mange år. Den gjennomsnittlige lengden på varighet er 10 år.

Vi gleder oss alltid til kundens egne design i enhver størrelse, hvilken som helst farge, hvilken som helst form. Så ikke nøl med å fortelle oss om dine ideer eller send dine prøver til oss. FAQ1. Tilpasset designarbeid er vår spesialitet, vi har egen utmerket designer for å tilby ulike designløsninger basert på dine individuelle krav. Vi kan hjelpe deg med å utvikle smart, funksjonell og brukervennlig emballasjeløsning. 2. Hva er de vanlige maskinene dine for produksjon? Offsettrykksmaskin, Automatiske produktioner, Die-cutting maskin, Lamineringsmaskin, Hot stempling maskin. 3. Prøve ledetid? Eksempel vil bli sendt innen 3-5 dager. 4.Hvordan betaler du betalingen? Vi åpner mange måter for å akseptere betaling. T / TL / C West Union og så videre. 5. Når er kontortiden din? Du kan bestille 24/7; Salgsmenn vil være i kontakt med deg når bestillingen din er gjennomgått. Hvis du trenger personlig assistanse, vennligst kontakt oss. Våre tjenester


Materiale 100% resirkulering bølgepapp
Størrelse tilpasset
Printing CMYK-utskrift: Pantone, spotfargeutskrift, Størrelse: 1.600 x 1.200mm
Overflatebehandling Glanset / matt filmlaminering, lakk og UV, Oljelaminering og mer
Eksempel på tidsintervall 1 til 3 dager
Ledetid 8 til 15 dager
emballasje flat emballasje, individuell emballasje, emballasje med varer eller per krav


Jiechuang Display er en av de ledende Cardboard Displays produsenter og leverandører, vår fabrikk kan tilby kundene kjøpesentre (pop) gulv / benkeplater med god pris. Hvis du leter etter visningsmerker eller produkter av høy kvalitet, er du velkommen til å kontakte oss.

Forespørsel