Utsøkt Mote Papir Gave Box For Sokker Promotion

Utsøkt Mote Papir Gave Box For Sokker Promotion Firesidig Green Pop Retail Kartong Hook Display Stand Papir boks brukes vanligvis i gave og håndverk, leker, smykker og luksus, elektronikk emballasje og mange bransjer. Det er nært knyttet til vårt daglige liv. Kartong vil bruke grå ...

Produktdetaljer

Utsøkt Mote Papir Gave Box For Sokker Promotion

Firesidet Grønn Pop Detaljert Kartong Hook Display Stand

Papirboks brukes vanligvis i gave og håndverk, leker, smykker og luksus, elektronikkemballasje og mange næringer. Det er nært knyttet til vårt daglige liv.

 

Kartong vil bruke grå kartong med belagt papir, kraftpapir, kunstpapir og fancy papir som grunnmateriale. Vi tilbyr glanset eller matt laminering på overflaten. Det vil bidra til å beskytte innholdet og gi bedre følelse av kontakt. Så er det noen annen måte å hjelpe din produksjon til å skille seg ut i hele sokkelen? Ja, vi tilbyr tilpasset design overflatebehandling på boks, for eksempel stempling, preging, UV-spot etc.

 

Kreativt design kan bidra til markedsføring! Så vi har et lag for å løse designpuslespillet ditt.

Ikke nøl med å kontakte for eventuelle spørsmål! :)

Jiechuang Display er en av de ledende Packaging Boxes produsenter og leverandører, vår fabrikk kan gi kunder utsøkt mote papir gaveeske for sokker fremme produkter med god pris. Hvis du leter etter visningsmerker eller produkter av høy kvalitet, er du velkommen til å kontakte oss.

Forespørsel