Christmas Gifts Promotional Corrugated Cardboard Floor Display Units

Julegave Promotional Corrugated Cardboard Gulv Display Units Kartong Display Advantage: 1. Reklame: Et perfekt trykt display stativ rack kan fremme bedriftens image og merke og skaper gode salgsvolum med sin karakteristiske slagord, bilde og logo og så videre. 2 ....

Produktdetaljer

Christmas Gifts Promotional Corrugated Cardboard Floor Display Units

pappskjerm Fordel:

1. Reklame: Et perfekt trykt displaystativ kan fremme bedriftens image og merkevare og skaper stort salgsvolum med sin karakteristiske slagord, bilde og logo og så videre.

2. Personlighet fleksibel: De kan tilpasses i henhold til produktene, som er fremragende i å vise og vise med sin fleksibilitet, bekvemmelighet og individuelle karakterdesign.

3. Miljøvern: De er laget av ulike typer papir som oppfyller kravet til internasjonal miljøvern. Avfallspapir kan løses og resirkuleres.

4. Lett vekt: De kan enkelt monteres og demonteres for å spare logistikkkostnaden og lagringsplassen.

5. Lett å montere og demontere: Lagre fraktplass, arbeidskraft og frakt.


Jiechuang Display er en av de ledende Cardboard Displays produsenter og leverandører, vår fabrikk kan gi kundene julegaver salgsfremmende bølgepappgulv display enheter produkter med god pris. Hvis du leter etter visningsmerker eller produkter av høy kvalitet, er du velkommen til å kontakte oss.

Forespørsel